JPM Kok

Merken

AH

AH raamkrukjes zijn een verademing voor iedereen die de hoogste eisen stelt aan de afwerking van woningen en kantoren. Met recht kan gesproken worden van designkrukjes; niet in de laatste plaats door de verkropte uitvoering (links- en rechtshandig). Verkropte krukjes creëren bovendien extra bedieningsruimte; beknelling van vingers is uitgesloten. De AH 803 kenmerkt zich door een sierlijke, klassieke uitvoering; de AH 804 is door haar rechte lijnen strakker, moderner van aard. Hiermee kan ieder raam, ieder gebouw een passende uitstraling worden aangemeten. Door de grote variatie in kleuren kan ook op iedere kleursfeer worden ingespeeld.

AH raamkrukjes worden in het zand gegoten en daarna met de hand meerdere
malen gepolijst. Elk krukje is daarmee uniek en straalt ouderwets
Engels handwerk uit. Het product moet dan ook met respect behandeld
worden.

Stiften
AH raamkrukjes kunnen in iedere gewenste uitvoering en kleur worden geleverd. Ook de stiftlengte van de raamkrukjes is variabel. Op verzoek worden deze voor u op maat gemaakt. Desgewenst kun u ook zelf de stiftlengte aanpassen.

Verloophuls
AH raamkrukjes worden standaard geleverd met een 8 mm vierkant. Door het verwijderen van de verloophuls kan ook ingespeeld worden op een 7 mm krukgat.

Bediening
AH raamkrukjes zijn vrij bedienbaar en kenmerken zich door een handzame, soepele greep.

Afsluitbaar
Door het bedienen van de drukknop wordt de kruk vergrendeld. Ontgrendeling kan enkel plaatsvinden middels het gebruik van de bijbehorende sleutel (AH raamkrukjes worden standaard geleverd met 2 sleutels).

Keurmerken
Om het certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen te verkrijgen moet gebruik gemaakt worden van hang- en sluitwerk dat aan hoge inbraakpreventie-eisen voldoet. AH raamkrukjes voldoen aan deze voorwaarden. Naast het Politie Keurmerk beantwoorden AH raamkrukjes ondermeer aan het SKG®-keurmerk.

Demonstratie
Overtuig uzelf van de voordelen van AH raamkrukjes. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

PRODUCTEN