JPM Kok

Merken

Winlock

Eindelijk een raamkrukje waarvan gezegd kan worden dat de politie er blij mee is, maar ook de brandweer. In het dagelijks gebruik zorgt de drukknop reeds voor een zekere veiligheid en in tijd van nood is het raam in één handomdraai open. Bovendien kan met behulp van de sleutel de drukknop geblokkeerd worden, zodat het raam echt op slot is.
De doordachte vormgeving resulteert in een raamkrukje dat een minimum aan ruimte behoeft (smalle rozet) en ook op zeer smalle naar buitendraaiende ramen toe te passen is. Kortom: dit krukje past op vrijwel alle ramen.

9 uitvoeringen
WINLOCK raamkrukjes zijn leverbaar in rechte uitvoering, links verkropt en rechts verkropt. Binnen iedere uitvoering is keuze uit een basis- (geen drukknop/niet afsluitbaar), drukknop- en drukknop-/afsluitbare bediening.

7 kleurvariaties
WINLOCK raamkrukjes zijn leverbaar in wit, RAL 9001, RVS-look, vermessingd, mat verchroomd, glans verchroomd en F1.
Winlock eigenschappen

Verbreders
WINLOCK raamkrukjes kunnen worden voorzien van witte, zwarte of grijze verbreders (28 mm): passend bij de kleuruitvoering van het raamkrukje.

Losse rozet
Onder sommige omstandigheden is het wenselijk de raamkruk te verhogen. Hiervoor zijn losse rozetten leverbaar.

Afdekplaatjes
Aan ieder detail is gedacht. Om de schroefopeningen onzichtbaar te maken kunnen na montage de rozetten voorzien worden van witte, zwarte of grijze afdekplaatjes.

Stiften
WINLOCK raamkrukjes kunnen in iedere gewenste uitvoering en kleur worden geleverd. Ook de stiftlengte van de raamkrukjes is variabel (rechte krukjes: standaard 8×30 mm; verkropt: standaard 8×40 mm). Op verzoek worden deze voor u op maat gemaakt. Desgewenst kunt u ook zelf de stiftlengte aanpassen. Het standaard stiftvierkant is 8 mm. Ook een 7 mm stiftvierkant is leverbaar.

Verloophuls
Om snel tegemoet te komen aan een grotere stiftvierkantmaat (van 7 naar 8 mm) zijn verloophulzen leverbaar.

Bediening

WINLOCK raamkrukjes zijn leverbaar in drie variaties: basis, drukknop en drukknop/afsluitbaar. Voor de laatste twee uitvoeringen moet de drukknop ingedrukt worden om de kruk te ontgrendelen. Extra veiligheid wordt verkregen door het raamkrukje middels een sleutel met een cilinderslot te vergrendelen.

Keurmerken
Om het certificaat Politie Keurmerk Veilig Wonen te verkrijgen moet gebruik gemaakt worden van hang en sluitwerk dat aan hoge inbraakpreventie-eisen voldoet. WINLOCK raamkrukjes voldoen aan deze voorwaarden. Naast het Politie Keurmerk beantwoorden WINLOCK raamkrukjes ondermeer aan het SKG-keurmerk.

Demonstratie
Overtuig uzelf van de voordelen van WINLOCK raamkrukjes. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Kenmerkend voor Winlock is:

  • Drukknopbediening + afsluitbaar
  • Stijlvol
  • Slank
  • Topkwaliteit
  • Links/rechts verkropt + recht
  • Perfecte handgreep
  • Optimale veiligheid
  • 7 kleuren 9 uitvoeringen

PRODUCTEN